Korábbi cikkek, képek az Archívumban és a Galériában érhetőek el.


 


 

Kérjük azon gondviselőket, akik ezt az üzenetet olvassák, adják tovább ezeket az információkat azoknak, akik esetleg nem használják ezt az információs csatornát!


2020. március 16-tól az oktató-nevelő munka tantermen kívüli digitális munkarendben kerül megszervezésre. Továbbra is biztosítani kell a tanulók számára a tanulás Alaptörvényben rögzített lehetőségét.

Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. A tanulók 2020. március 16-án, hétfőn már ne jelenjenek meg az köznevelési intézményekben.

A köznevelési intézményekben a továbbiakban is oktatás zajlik, a tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése, támogatása a pedagógusok és a tanulók között online, vagy egyéb személyes találkozást nem igénylő formában történik. A tananyag tantermen kívüli, digitális munkarend keretében történő átadása alkalmas legyen a tanuló tanulmányi követelményeinek teljesítésére. Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata (1§ b)bb.)

A szülők igényei alapján a tankerületi központ az intézményekkel egyeztetve megszervezi a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. A kiscsoport alatt 10 főt értünk. A kiscsoportos felügyelet biztosítása során kis létszámú csoportokban, egymástól elkülönítve szervezzük meg a tanulók pedagógusok általi felügyeletét, biztosítva a szükséges higiéniai feltételeket, a kézmosó és kézfertőtlenítő szereket, valamint a rendszeres takarítást és a közösségi helyiségek rendszeres fertőtlenítését. Ha lesz olyan szülő, törvényes képviselő, aki nem szerez tudomást az intézkedésről, és beküldi gyermekét az intézménybe, ezen a napon még el tudjuk látni a gyermekek, tanulók felügyeletét. Kérjük, haladéktalanul jelezzék, ha gyermeküknek nem tudják a napközben - 8-17 óra közötti - felügyeletet, és emiatt kérik ennek intézményi megszervezését. Csak azon szülők számára ajánljuk fel ennek a lehetőségét, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. A felügyeletet igénylők felmérésével párhuzamosan azt is felmérjük, hogy keddtől (márc. 17.) hány tanuló igényli ilyen formában a gyermekétkeztetést.

 

Megértésüket köszönjük! 


 

A Boldogságóra program 2019/20 tanévében június hónapban, az Ölelő Angyalok csoporttal elnyertétek a hónap csoportja címet!

Részletek: ITT

Az osztály további munkái megtekinthetők: ITT

 

Gratulálunk nekik!